måndag, november 07, 2011

Svensk helg

Det har verkligen varit en super bra helg! Perfekt med en "svensk" helg nu innan man fyller år. I fredags va vi och shoppade lampor till tv rummet, hittade dom faktiskt på Target. Skit balla är dom. Passar bra i vårat stora fönster. Vi stannade på en bar på vägen hem och tog en drink och åt en förrätt bara. När vi kom hem så gjorde vi pizza, satte upp lamporna och kollade på film. I lördags på dagen hade vi inget speciellt att göra, så vi tog ner dom fula fläktlamporna, en i tv rummet, en i köket, sen är där en till som ska ner som är i rummet där jag ska ha min studio. Tog även ner den andra taklampan vi hade i köket, fula lysrör. Men nu är det borta. Och vi satte upp en ny lampa i köket. 4 st spotlights i rostfritt.

På kvällen va det dags att åka in till DC :)) The Sounds!! Svin kallt va det ut, hösten är verkligen här. Först åt vi middag, blev en svin god hamburgare talkrik. Haha. Och några cider på det. Stället vi va på va fullt med massa jobbiga, skrikiga ungdomar. Eller, dom lär ju varit äldre än 21, iom dom drack. Men jobbiga var dom. Skrek och hade sig. Så vi gick ganska så snabbt efter vi ätit upp. Förbanden började spela vid kl 9. Skulle varit 3 förband med ett hade ställt in. Det va Kids at the bar, och The Limousines, faktiskt riktigt bra! Mycket folk hade hittat dit. Vi va på Black Cat. The Sounds började spela vid halv 11 ungefär och spelade ett bra tag. Riktigt bra va dom. Maja va grym. Vi hade riktigt roligt. Eller jag hade nog lite roligare än Ben, haha. Inte riktigt hans musiksmak.

Fillmen vi va och såg i Söndags kväll va Farsan, sjukt rolig va den. Vi skrattade så vi höll på att dö. Konstigt att se en svensk film på bio här, passar lixsom inte riktigt. Det va en Arabisk filmfestival som dom spelade film på. Efteråt så gick vi till en Irish bar och åt middag innan vi åkte hem från DC. Har blivit mycket körande i helgen, fram och tillbaka..

Imorse ringde jag runt lite ang bröllops tårtor. Så vi ska på tasting på onsdag kväll. Ska bli spännande! :) Hoppas dom har något gott :D

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar