onsdag, januari 25, 2012

Glam Lab = Idioter!!!

Förra året på våren/sommaren fick jag reda på att en gammal kollega startat nytt företag med ett par vänner. Samma koncept som The Studio. Jag behövde pengar, och tänkte fan vad kul. Så jag börja jobba för dom. Allt var bra i början, tills första gången jag skulle fakturera. Började med att lönen va ett par dagar sen, sen drog det ut till en vecka. En vecka blev flera veckor. Fick svarat ett hon som betalar ut lönerna hade tagit semester. BS! Men visst, vad skulle man göra. Han lovade att lönen skulle komma om en månad. Och dum som jag är så fortsatte jag att jobba ett par helger till. Dom var i Halmstad, så det var nära och bra för mig att ta sig dit! Blev avbokad en fredags kväll kl 22.00, och jag skulle jobba på lördag morgon. Blev sjukt förbannad. Dom hade inte tillräckligt med kunder.. Men det var sista gången jag hörde något från Rash. Väntade fortfarande på min lön, den var försenad än en gång! Till slut fick jag min första lön, si sådär 2 månader sent. Blev lovad en dagslön extra som plåster på såren, den har jag aldrig fått. Under de två månaderna jag väntade på första lönen, hann jag fakturera en gång till.. Dom pengarna har jag inte sett röken av! Skulle varit utbetalt i Augusti. Blev lovad att det kommer nästa vecka, när den veckan kom blev jag lovad veckan efter. Dom bad om ursäkt så himla mycket osv, men fan, idioter. Tillslut slutade dom svara på mina mail, sms, samtal. Och har inte hört något sen ca Oktober. Trodde jag var ensam om att inte få betalt. Men idag läste jag på Skånskan, i en artikel om Glam Lab att dom jävlarna har inte betalat ut löner sen i höstas till alla frilansare. Har också fått reda på idag att dom har ansökt om konkurs.. Så man lär nog aldrig se röken av pengarna dom är skyldiga en!!!!!8 kommentarer:

 1. Lugn och fin .... *ler*
  men visst har de burit sig åt ... helt klart!
  Siggelina

  SvaraRadera
 2. Ja det kan man lugnt säga! Skyldiga mig ca 10.000!

  SvaraRadera
 3. Lämmna till fogden, snabbast lösning för alla som inget fått per faktura.

  SvaraRadera
 4. Skrämmande att läsa, jag är så glad att jag tackade nej när de sökte MUA till Linköping. Fick i efterhand höra att de var 70 pers på en lördag, vad blir det i timmen...för de man skulle få betalat? Jo 4500 skulle ja få och då ingick resa, mat, boende och betalt för de jobb ja skulle göra..bah! tänkte jag det är typ 18 kr i timmen för slitgöra, som sagt tur ja tackade nej..
  Jag lider med dig Linda, tycker detta är otroligt dåligt gjort av dem, har inga ord för vad jag tycker.
  Skickar en kram i varje fall.

  /Boel

  SvaraRadera
 5. http://www.allabolag.se/5568180599

  Enligt länken är bolaget försatt i konkurs.

  SvaraRadera
 6. Jävla idioter säger jag bara! Kommer ihåg den kvällen du blev avbokad, tom jag blev fan sur då! Haha.

  SvaraRadera
 7. ..nu förstår jag varför jag aldrig fått den där Canvas-tavlan som skulle ingå i de 4000 kr jag betalade!!! Och varför de inte längre svarar på mail...

  SvaraRadera
 8. Allt jag kan säga är att det är så jävla dåligt :S Ingen kan få tag på dom..

  SvaraRadera