tisdag, januari 31, 2012

Uttråkad

Idag har jag varit fruktansvärt uttråkad så det finns bara inte. Saknar mitt sociala liv i Sverige. Inte lätt att börja om från noll. Det tar tid. Ett riktigt jobb saknar jag också, vill jobba, vara upptagen, njuta av att vara ledig. Det gör jag inte längre. Inte alls! Inte efter 5 månader utan jobb, när man mesta dels är hemma nu. Leker hemma fru! Tror nu inte att jag ångrat mig, för det har jag inte! Älskar Ben! Bara det att det är tufft! Så glad att jag har träffat Jessica och att vi har planer för i år!!! Har redan trillat in några bröllop, så det ser jag verkligen fram emot.

Har tvättat och diskat idag! Känns som att jag gör det varje dag. Inbjudningskorten ska komma idag! yey! Ska bli så kul att se dom i verkligheten. Ska skicka ut alla denna veckan, iaf dom som ska till Sverige. Tar ju lite längre tid för dom att komma fram.

Ska ta mig i kragen nu och byta kläder till träningskläder och träna lite! Måste få det gjort. Lika bra, annars kommer det inte bli av.. Ikväll ska vi äta tacos, sen funderar jag på att göra muffins. Hittade ett recept som verkar kalas gott, Raspberry Cheescake muffins. Visst låter det gott?

Igår när jag körde hem från Jessicas, när jag står vid rödljuset, bilen framför mig har en svenk flagga klistrad på bilen. Först när jag såg det, tänkte jag inte så mycket på det. Sen kom jag på att det faktiskt var en svensk flagga. Haha. Så kul!

2 kommentarer:

  1. Förstår att du börjar bli uttråkad på att bara vara hemma och inte jobba något... En annan blir ju knäpp av att vara hemma en vecka typ! Håller tummarna för dig att ditt jobbtillstånd kommer snart så ni kan sätta igång med era planer! :) Som jag för övrigt är väldigt nyfiken på och hoppas få¨höra mer om när vi pratar! :D

    SvaraRadera
  2. Tänk då mig, 5 månader nu. Haha.! Fy. Ja vi får ta en update på skype snart! :) När kan du i veckan? Så ska jsg berätta våra planer :)

    SvaraRadera