fredag, mars 16, 2012

Lite nytt

Har varit dålig nu igen på att uppdatera här.. Sorry. Men har inte haft så mycket att skriva om.

Något som stör mig är när man har folk över här, ingen som vill att det ska vara planerat, eller någon speciell tid. Så himla konstigt, sånn himla skillnad från Sverige. I lördags hade vi folk över, vi hade sagt kl 14.00, så vi skulle hinn vara ute och spela kubb och så.. Det blev ändrat till kl 16.00 av någon anledning, sitter och väntar.. och när kommer dom, 18.00 och senare. Och hälften som skulle komma dök aldrig upp! Så irriterande. Och det är alltid likadant!

Förra söndagen hjälpte jag till med Jessicas boudoir fotografering, gick hur bra som helst.
Blir själv sugen på att fotografera, saknar att ha en studio. Håller på att spara ihop till det nu, vi har ju ett rum vi inte använder som jag ska omvandla till en liten hemma studio! Kommer bli as nice när det är klart. Hade också en 5 veckor bebis fotografering förra veckan, så himla söt liten bebis, hon heter Quinn. Och var hur snäll som helst. Men vi ville ta några bilder när hon sov, men det var omöjligt. Inte ville hon sova. Var där 2 och en halv timme. Och när vi var klara, och jag packade ihop min saker och så vidare, då somnade hon. Men jag fick många bra bilder ändå, och dom blev så nöjda. Så himla kul var det! Hoppas på många fotograferingar fram över.

I tisdags så körde jag Ben till flyget, ännu en jobbresa. Inget kul! Men inte en hel månad denna gången, så det är skönt. Han kommer hem den 31 Mars igen. 2 veckor kvar imorgon. Han överraskade förresten mig med ute möbler till baksidan förra veckan! Under tiden jag var borta på min fotografering, så åkte han och köpte det, satte upp det tills jag kom hem. Så himla gullig! He is the best!

Nu i veckan har det varit riktigt sommar väder, så skönt. Har suttit ute och solat lite varje dag, och har redan fått lite färg. Måste ju bli brun till bröllopet!! SHIT, bara en månad kvar. Saknar alla så himla mycket, ska bli så kul att se alla igen!!!2 kommentarer:

  1. Det är samma när man planerar att göra saker här på Irland, alltid sena eller kommer inte:P haha, vi är väl för svenska;) /Ellinor

    SvaraRadera
  2. Visst blir man trött på det? Haha ja vi är nog det :P För väl uppfostrade :)

    SvaraRadera